ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή, πληρωμή κατα την παραλαβή της παραγγελίας, η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν χωρίς επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά.
  • Με κάρτα μέσω της πύλης της Viva Wallet με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  • Με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμός μας.
  • [Προσωρινά μη διαθέσιμη] Με κάρτα μέσω της πύλης της ALPHA BANK με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Courier.

Για αγορές αξίας άνω των 10€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για αγορές αξίας μικρότερης των 10€, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,50€

Η αντικαταβολή προσφέρεται σε κάθε περίπτωση δωρεάν, χωρίς επιπλέον χρέωση των μεταφορικών.

Για την αποστολή στην Κύπρο, η χρέωση των μεταφορικών είναι 19€ και δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Επιστροφές προϊόντων

Έχεται δικαιώμα να υπαναχωρήσετε της διαδικτυακής σας αγοράς εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Για την επιστροφή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2108060873 ή μέσω email [email protected]. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και το ποσό της αγοράς σας επιστρέφεται εντός 5 εργάσιμων από την ημέρα που θα τα παραλάβουμε.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό, προβληματικό ή φθαρμένο προϊόν επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2108060873 ή μέσω email [email protected] και θα προχωρήσουμε άμεσα στην αντικατάστασή του, χωρίς καμία χρέωση για εσάς και χωρίς έξοδα αποστολής.

Αφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:Μ. Αλεξάνδρου 135, Μαρούσι, 15125, Αττική

τηλέφωνο: 2108060873

email: [email protected]