Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι πληρωμής

  1. Με αντικαταβολή
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  3. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Για αγορές άνω των 10 Ευρώ, η αποστολή με αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Για ποσά μικρότερα των 10 Ευρώ, η χρέωση της αποστολής με αντικαταβολή είναι 3,30 Ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων

Έχεται δικαιώμα να υπαναχωρήσετε της διαδικτυακής σας αγοράς εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Για την επιστροφή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 8060873 ή μέσω email info@joconda.gr. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και το ποσό της αγοράς σας επιστρέφεται εντός 5 εργάσιμων από την ημέρα που θα τα παραλάβουμε.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό, προβληματικό ή φθαρμένο προϊόν επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2108060873 ή μέσω email info@joconda.gr και θα προχωρήσουμε άμεσα στην αντικατάστασή του, χωρίς καμία χρέωση για εσάς και χωρίς έξοδα αποστολής.

Αφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 114Α, Μαρούσι, 15125, Αττική

τηλέφωνο/fax: 2108060873

email: info@joconda.gr